Νέα υπόθεση εμπορίας προσώπων

Read Time:47 Second

Νέα υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεση το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων προέβη στην αναγνώριση δύο προσώπων, ως θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης ηλικίας 22 και 21 ετών.

Σύμφωνα με το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί από το Γραφείο ΚΕΠ, τα δύο θύματα τύγχαναν εργασιακής εκμετάλλευσης στον γεωργικό τομέα, από 60χρονο και 25χρονο.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 10/01/2023 και τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση κατόπιν έκδοσης σχετικού Διατάγματος που είχε εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Η διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας που είχε διαβιβαστεί στο Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, από την Υ.Α.&Μ. Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση στα γεωργικά υποστατικά του 60χρονου.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και για σκοπούς διασφάλισης της προστασίας των δύο θυμάτων, αυτά μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο διαμονής, κατόπιν συνεργασίας με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση

Previous post Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών στη Λάρνακα – Συνελήφθη 21χρονος
Next post «Σταματήστε να γράφετε, διέρρευσαν τα θέματα»-Έξαλλοι οι φορείς με το φιάσκο
Αρέσει σε %d bloggers: