3321164

Έφοδοι σε εταιρείες που σχετίζονται με το Predator

Read Time:51 Second

Εκτεταμένη επιχείρηση με αιφνιδιαστικές εφόδους σε εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις εισαγγελικές αρχές.

Τουλάχιστον έξι εταιρείες έχουν τεθεί στο στόχαστρο των Εισαγγελέων που διενεργούν προκαταρκτική εξέταση για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, οι οποίοι οργάνωσαν μία εκτεταμένη επιχείρηση με αιφνιδιαστικές εφόδους στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί Αγγελική Τριανταφύλλου και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, που «τρέχουν» τη μεγάλη έρευνα για τις καταγγελίες περί της χρήσης του κακόβουλου λογισμικού Predator για παρακολουθήσεις επικοινωνιών συγκεκριμένων προσώπων, αξιοποίησαν στοιχεία που τους κοινοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, έγγραφα αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις.

Τα εν λόγω στοιχεία φαίνεται να οδηγούν στην εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία με τη σειρά τους σχετίζονται με εταιρείες που έχουν εμπλοκή με το λογισμικό.

Έτσι, οργάνωσαν την επιχείρηση εφόδων ώστε να κατασχέσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διενεργούν.

Όλο το υλικό που θα προκύψει θα αξιολογηθεί ώστε μετά να κριθεί από τους Εισαγγελείς η επόμενη ή οι επόμενες ποινικές ενέργειες στις οποίες θα προβούν.

zougla.gr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση

kinezika-vomvardistika Previous post Ταϊβάν: 18 κινεζικά βομβαρδιστικά παραβίασαν τη ζώνη αναγνώρισης αεράμυνάς της
peripoliko Next post ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατέληξε ο 16χρονος Ρομά -Σε αυξημένη επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.
Close