Χατζηπαντέλας :« «Αν πρέπει να πάρουμε μέτρα να τα λάβουμε έγκαιρα»

Read Time:55 Second

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.
Σε δηλώσεις του ανέφερε πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της νέας πτέρυγας αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
Χατζηπαντέλας :« Θα λάβουμε μέτρα και για την γρίπη των πτηνών εαν χρειαστεί»
Ερωτηθείς για το θέμα της γρίπης των πτηνών, ο κ. Χατζηπαντέλα απάντησε πως «τις επόμενες μέρες θα συγκαλέσουμε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, θέλουμε να ενημερωθούμε για τα βήματα που λαμβάνουν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και αν χρειάζεται το Υπουργείο να λάβει κάποια μέτρα».Πρόσθεσε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο κ. Χατζηπαντέλας αναφέρθηκε επίσης και στην αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και είπε ότι πριν τα Χριστούγεννα θα έχει συνάντηση για το θέμα με τους επιδημιολόγους. Ο Υπουργός Υγείας σε ερώτηση για την αύξηση κρουσμάτων απάντησε πως «έχει αύξηση, έχουμε και μία αύξηση και στις νοσηλείες τις τελευταίες μέρες. Στόχος της επίσκεψης μου είναι να δω πως πηγαίνουμε με τις κλίνες για τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αν πρέπει να πάρουμε οποιαδήποτε μέτρα να τα λάβουμε έγκαιρα ώστε να μην επηρεαστεί ο κόσμος».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση

Previous post Οι ΗΠΑ «υποστηρίζουν το δικαίωμα» για ειρηνικές διαδηλώσεις στην Κίνα
Next post Λεμεσός: Χειροπέδες σε 26χρονη για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών
Αρέσει σε %d bloggers: