χειροπεδες
0 0
Read Time:53 Second

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας επιταγών. Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη και αφορά 27χρονη. Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί άλλοι τρεις συμπατριώτες της ηλικίας 22,23 και 26 ετών από την Βουλγαρία ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ηλικίας 24 και 37 ετών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου συνολικά εννιά επιταγές κατατέθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1ης Ιουνίου του 2022 με 9ης Ιουνίου του 2022 σε υπεραγορά στην περιοχή της Πέγειας, βάσει των οποίων εξασφαλίστηκε περιουσία συνολικής αξίας 4.720 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις.

Οι έξι συνολικά που εμπλέκονται στην υπόθεση συνωμότησαν μεταξύ τους, σύμφωνα με την Αστυνομία, πλαστογραφώντας επιταγές οι οποίες ανήκουν σε λογαριασμό ο οποίος έχει κλείσει. Ακολούθως παρουσιάζονταν εναλλάξ στην εν λόγω υπεραγορά και κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσία καθώς και χρηματικά ποσά που έπαιρναν σαν ρέστα εκδίδοντας επιταγές για μεγαλύτερα χρηματικά ποσά από την αξία των εμπορευμάτων που αγόραζαν. Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό και των άλλων δύο προσώπων.

(ΚΥΠΕ)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση