ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΦΟ
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Μια απίστευτη ιστορία μας διηγήθηκε σήμερα μητέρα μονογονιός 5 ανήλικων παιδιών η οποία έλαβε προειδοποίηση ότι αύριο Τετάρτη πρέπει να φύγει σπα το διαμέρισμα όπου διαμένει με τα 5 της παιδιά γιατί δεν κατάφερε να ξοφλήσει τα 11 ενοίκια που χρωστούσε.
Σύμφωνα με την κυρία Κεσίδου αποφάνθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου να της δώσουν το ποσό που όφειλε να πληρώσει , όμως με διαταγή του δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος η απόφαση ακυρώθηκε, γιατί από το ρολόι που φορούσε και τα νύχια της έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι πλούσια.
Η κυρία Κεσίδου εξήγησε στην κάμερα του σταθμού μας την θλιβερή ιστορία που κρύβεται πίσω από το ακριβό ρολόι (100 ευρώ περίπου) αλλά και το ύψος των εσόδων που λαμβάνει για τα οποία ο Δήμαρχος Πάφου έκρινε πως είναι ευκατάστατη.
Να σημειωθεί ότι η κυρία Κεσίδου μετά το τέλος της εκπομπής επισκέφθηκε εκ νέου τα Γραφεία Ευημερίας Πάφου για να τους ζητήσει βοήθεια, όπου σύμφωνα με την ίδια η απάντηση που έλαβε ήταν ότι θα πάει δικαστήριο και θα συμφωνηθεί ένα ποσό να πληρώνει με τον μήνα χωρίς να λάβουν υπόψη την αυριανή μέρα όπου η κυρία Κεσίδου με τα 5 ανήλικα παιδιά της κινδυνεύει να μείνει στους δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση