Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 21 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και κατοχής επιθετικού οργάνου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Godswill Williams Eshiet, ημερομηνία γέννησης 29/07/2000, από Νιγηρία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, 10 Ιουνίου, 2022, στην Αγία Νάπα, ο 21χρονος φέρεται μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, να επιτέθηκε εναντίον ομοεθνή του, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα.

Στη συνέχεια φέρεται να έκλεψε από το θύμα της επίθεσης, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, μία αλυσίδα λαιμού, προσωπικά έγγραφα, και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά την επίθεση ο 21χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο.