Επαναλειτούργησε η πλατφόρμα δήλωσης στοιχείων του Υπουργείου Άμυνας για 16χρονους

Read Time:54 Second

Επαναλειτούργησε η πλατφόρμα δήλωσης στοιχείων του Υπουργείου Άμυνας για 16χρονους

Επαναλειτούργησε η πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας για υποβολή των στοιχείων όσων συμπληρώνουν ή έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους εντός του τρέχοντος έτους, δηλαδή όσων γεννήθηκαν το 2006, αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Η πλατφόρμα είχε διακόψει προσωρινά τη λειτουργία της, μέχρι την ολοκλήρωση της πλατφόρμας δήλωσης στοιχείων των στρατευσίμων της 2022 ΕΣΣΟ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον περί Εθνικής Φρουράς Νόμο, πρόκειται για υποχρεωτική διαδικασία για όσους συμπληρώνουν το 16ο έτος της ηλικίας τους. Τονίζεται επίσης ότι όσοι 16χρονοι δεν προχωρήσουν στην υποβολή των στοιχείων τους, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν άδεια εξόδου προκειμένου να ταξιδέψουν εκτός Κύπρου.

Επισημαίνεται ότι για δική τους ευκολία καλούνται όλοι οι νεαροί, προτού ξεκινήσουν τη συμπλήρωση της πλατφόρμας, να προχωρήσουν σε εγγραφή στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη ΑΡΙΑΔΝΗ και να έχουν σε ηλεκτρονική μορφή είτε την ταυτότητά τους (και τις δύο όψεις) είτε το πιστοποιητικό γεννήσεως.

Το βίντεο με τις οδηγίες συμπλήρωσης είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://youtu.be/-eWt3uxxTVA, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

(ΚΥΠΕ)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Απάντηση

Previous post Υπο κράτηση τρία πρόσωπα για πλαστές επιταγές
Next post Υπό οκταήμερη κράτηση 48χρονος για υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπή
Close
Αρέσει σε %d bloggers: